Missing translation for header.skipToContent

Magnussen Spesialsko

Katalogen for vår/sommer 2024 er her!

Bla i katalogen

For deg med problemføtter

 
Velkommen til sesongens utgave av Spesialsko for vår/sommer 2024!

Klikk på linken under for å bla i katalogen:

 

Gjennom samarbeid med landets ledende ortopediske verksteder, utvikler vi spesialfottøy egnet som ortopediske hjelpemidler. Vi utvikler fottøyet på ulike fabrikker, og spesielt hos SOLIDUS i Tyskland har vi et tett samarbeid og en serie egne lester egnet for norske føtter. Alle våre produkter holder en svært høy standard, og de er godkjente av NAV sitt råd for godkjennelse av spesialfottøy.

 

Vi jobber også tett med Eurosko Norge, og utvikler spesialfottøy sammen med de. 

For å sikre valg av rett fottøy til de ulike ortopediske hjelpemidlene, selges de kun gjennom ortopediske verksteder.

Nyttige tips
 
Vi er opptatt av gode produkter med den beste kvalitet. Vi legger stor vekt på å fremskaffe fottøy som tilfredsstiller den ortopediske bransjens strenge krav til tekniske egenskaper , spesielt i forhold til gelenk, helkappe, vidde og volum. Vi setter sammen vårt brede utvalg gjennom tett samarbeid direkte med en rekke fabrikker. Dette samarbeide sikrer at vi får en kolleksjon som dekker de fleste behov igjennom hele året.
 
Fotsmerter
Smerter i foten kan stamme fra ryggen eller andre ledd -og omvendt. Selv små normale fysiologiske forandringer kan utvikle seg til fotlidelser på grunn av overbelastning og repetisjon av funksjonsfeil.