top of page
logo.png

Nyttige tips

Våre New Balance modeller er spesielt utvalgt for ortopediske verksteder. De har den beste kvaliteten, samt lester og stabilitet som overgår fabrikkens øvrige modeller. Alle våre modeller er laget for løse innlegg. De kan brukes både til dame og herre avhengig av hvilken størrelse, lest og vidde man vil velge.
 

Vidde angir volumet i skoen:

 

I størrelseserie 35-43 er viddene D og 2E

 

Vidde 2E er bred, 4E bredere og 6E er bredest i størrelse fra 40 til 51.
I barnestørrelsene er vidde W bredest.

 

Ettersom fabrikken stadig gjør enkelte endringer på modellene kan det være noe avvik på utseende fra bildene til de skoene som blir levert.

 

Lest og vidde vil likevel alltid være det samme som er beskrevet.

skog.jpg

Smertefulle og degenererende krefter hindrer en normal gangfunksjon.

 

I mange tilfeller kan dette helt eller delvis gjenopprettes med riktig avlastende og støtabsorberende såler og fotsenger eller spesialtilpasset fottøy.

 

En revmatisk fot vil ha behov for stadig oppfølging med justering og korrigeringer av fottøyet, ettersom sykdoms-forløpet skrider frem.

Den revmatiske fot
Den paretiske fot

Den paretiske fot betegner lidelser forårsaket av en eller annen form for lammelse (polio, hemi-plegi, CP, MS m.m.).

 

Stabiliserende og korrigerende ortoser og ortopedisk fottøy kan gjenopprette en brukbar gangfunksjon enten permanent eller som ledd i en opptreningsfase.

Deformerte føtter

Pasienter med diagnoser som Pes. -plano valgus, -cavus, -adductus, -equinovarus, hammertå, metatarsalgi, hallux valgus, hallux rigidus eller CP, MS og partielle fotamputasjoner, har alle en eller annen form for misdannelse.

 

Tapt gangfunksjon på grunn av disse fotdeformitetene kan helt eller delvis gjenopprettes med ortopediske fotsenger, spesialfottøy med ekstra vidde og stabilitet eller målsydde ortopediske sko.

bottom of page